30 oktober 2012

Helgon?

Var på gymmet klockan 7 i morse och körde indoorwalking. Kom inhastandes i sista sekunden och såg ut som något katten släpat in - dyblöta skor och kläder, men fem minuter senare hade jag hoppat i torra kläder och var på plats på crosstrainern. Bra start på dagen!

Efter jobbet var jag till Blodcentralen för att kolla mitt hbvärde, som var för lågt både när jag lämnade blod senast och när jag var på kontroll i juni. Men, nu var det tillräckligt högt igen. Känns bra.

Så jag har gjort två goda gärningar idag, dels lämnat blod och dels skänkt en nalle till ett sjukt barn, vilket var ett av alternativen när det var dags att välja ersättning.
Borde man inte få en helgonförklaring, en gata uppkallad efter sig eller kanske en liten gloria i papier mache då..?

Jag fick järntabletter, plåster i båda armvecken, en festis och en leverpastejsmörgås. Det funkade bra det med. :)

1 kommentar:

  1. Har du ansträngt dig på något sätt för att få ditt blodvärde att bli bättre?
    Jag har dåliga värden och har haft sen jag kollade upp det första gången typ 2008. Har försökt äta järntabletter men det verkar inte hjälpa. Tips emottages tacksamt.
    /Karin (Ks20)

    SvaraRadera