01 november 2012

Gloria på sniskan

Ja, det var ju tur jag inte fick någon gloria på Blodcentralen i förrgår. Den hade i så fall halkat rejält på sniskan idag när jag rakt från hjärtat kallade ett gäng två äpplen höga ungdomar för "ungdjävlar".
Högt. Så dom hörde.
Tantvarning deluxe på den va?

De kom sig inte ens för att svara innan jag ryckt upp cykeln på rätt köl och argt trampat därifrån.
Det var tur för dem att jag far runt på en hoj med schyssta bromsar och alltid har båda nävarna på bromshandtagen när ligis...förlåt ungdomarna... hade den goda smaken att först a) sparka upp en fotboll i taket på gångtunneln så den slog ner mitt i cykelbanan och b) sticka ut huvudet framför mitt däck för att hämta den när jag c) kom i nedförsbacke med rätt hög fart. En tvärnit endast centimetrar från hulig..förlåt, ungdomens, söta näsa och det rakt från hjärtat komna "men UNGDJÄVLAR!" blev resultatet. Hade jag inte hunnit bromsa hade terrori... förlåt, ungdomarna.. fått smaka Race King däck samt tacka sin lyckliga stjärna att jag inte hunnit lägga på däcken som har 608 stycken extra långa dubb än.

Jag skyller allt på lågt blodsocker och det från lumpens vitsord omvittnade heta temperamentet...
Eller nåt.

/Tant Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar