27 november 2012

Here we go again

"Har inte du en blogg?"

Jo, jag har ju det. Men jag har inte riktigt haft tid att skriva - femtontimmars arbetsdagar har sugit musten ur mig de senaste veckorna. Efter två intensiva veckor, det kändes som om jag spenderade varje vaken minut på jobbet, är vi tillbaka i normaltakt, ett tag i alla fall.
Rätt skönt att få beta av allt som hamnat i "sen"-högen och mejlen som ligger i "när-tid-finnes"mappen...

Nu är det mindre än två månader innan jag går på tjänstledighet också. Till det kommer jul- och nyårsledigt, så det är inte många dagar kvar. Först ska jag på utbildning, det är inte förrän i mitten av mars som vi far på riktigt. Men det känns allt mer nära för varje dag. Jag måste börja fixa med en del saker snart - säga upp saker med tre månaders uppsägningstid till exempel.
Hm. Jag måste nog titta över den där listan igen...

Har två som är intresserade av att hyra lägenheten. Den ena kommer på söndag för att titta, får hålla en tumme att han vill ha den. Det enda kruxet med honom är att han i så fall vill flytta in några veckor innan jag kan tänka mig att flytta ut. Men, jag har ju världens bästa vänner - så det finns goda möjligheter att det går att fixa.

Dessutom har jag förmodligen den finaste pojkvännen en flicka kan ha. Jag far som en jojo mellan hufvudstaden och Västkusten, men det är det värt, alla gånger. Jag citerar Bo Kaspers Orkester; "Någon gång i livet ska man hitta rätt". Jag trivs bra på Västkusten dessutom - förutom att det aaaalltid regnar när jag är där. Fast, å andra sidan ösregnar det i hufvudstaden just nu också, och har så gjort nästan hela dagen. I morgon ska jag gå till jobbet, det ska tydligen regna då med. Jippie. En timmes promenad i ösregn, bra start på dagen! :) Tur jag fick ett bra regnställ av mina föräldrar i födelsedagspresent...

Ligger i sängen och laddar för att gå upp och borsta gaddarna och dra ner rullgardinerna för idag. Problemet är bara att jag har sån sjuk träningsvärk i benen att det är ett helt projekt att ta mig upp. Så kan det gå! I fredags körde jag 45 min spinning på morgonen och en timme kettlebell med kärleken när jag väl rullat in i Götet - efter 6, 5 timme på bussen. På lördagen körde vi 30 min cardio och sen armar/axlar. På söndagen körde vi ett benpass, med benböj, frontböj och utfall. Benböjen kändes bra, det var länge sedan jag körde riktigt tungt, men tior på 55kg får man vara ganska nöjd med.
Att vi ens kom iväg på lördagen är helt otroligt. Jag var ungefär lika pigg som en dö fisk vid lunch, veckans urladdning på jobbet satte sina spår. Men till slut lyckades han locka ut mig, tur det. :)
Och igår blev det spinning på kvällen, med en av de absolut bästa intruktörerna jag kört för - någonsin. Så nu vet jag var jag ska befinna mig måndagkvällar framöver!

Nej, om man skulle ta och rulla ur sängen och borsta dom där tänderna så man får sova sen...

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar