24 maj 2013

Kontraster

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er igen. Livet på Balkan snurrar vidare, vi jobbar, tränar, äter, sover, jobbar, tränar, äter, sover... Jag sover lite mer än vanligt just nu. Somnar tidigt, sover hela nätterna, sover gärna middag en stund om jag kan. Är trött mest hela tiden, kan kanske bero på att jag de senaste 27 dagarna tränat sammanlagt 46 timmar och 45 minuter och förbrukat över trettiotusen kalorier? Dessutom tror jag att mitt Hbvärde inte är riktigt som det borde vara, jag tror att jag fortfarande ligger lågt (för att vara normalt för mig, alltså). Ska se om jag kan ordna en provtagning.


Jag har hunnit med att fylla år också. Blivit firad på både längden och tvären. Skönsång, tårta, massor av paket och bjuden på middag. Det var roligt! Det var lite kontrast mellan min födelsedag i år och den förra året. Hade någon sagt till mig förra året att jag skulle fira födelsedag i grönkläderna på Balkan i år, då hade jag nog skrattat både gott och länge. :) Men det går fort ibland...

Trettioårsdagen firades i New York...

...och trettioettårsdagen i Pristina.

Jag fick som sagt väldigt många fina presenter. Det började med ett stort paket från världens bästa stridsparskamrat på morgonen och sen rullade det på till kvällen, då jag fick 24 små Jägermeister av kollegorna. De har ju förstått att det är typ det enda i alkoholväg som jag dricker. Så den ska jag avnjuta med kall Pepsi Max på leaven... ;)


Massor av fina saker, som sagt...

Snart har de sjuttiofem dagarna gått och jag får åka hem på min första leave. Sedan ner och jobba några veckor innan det bär av till Kanarieöarna med kärleken. Snart, snart, snart.

Bjuder på några bilder som avslutning. Nu ska jag vila mig i form för morgondagen. Då vankas nämligen mer träning, mat, jobb och solsken... Pristina by nightDen österrikiska kontingenten har firat... jul. Eller midsommar? Eller typ något mitt emellan...

 Post nubila Phoebus - efter regn följer solsken.
Vi har hälsat på det svenska EOD-teamet som röjer i Germiaparken och sett delar av vad de hittat;Nu: film, ben i högläge och vila.
KRAM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar