27 juli 2013

Sliten

Är sliten i kroppen efter en bra träningsvecka men även en lång och varm arbetsvecka. Sena kvällspass  i kombination med att solen och värmen har kommit till Balkan gör att man blir trött och seg. Svetten rinner så fort man rör sig det minsta. Och röra sig måste man ju...
Hur alla de som genomför Ramadan klarar sig utan vatten i den här värmen - ja, det är för mig en gåta.

Idag var vi ute och rullade en sväng och jag råkade gå all-in på shopping. Hoppsan. Kom hem med "saker jag faktiskt måste ha" av typen balsam och duschkräm, men även med en hel del annat.


Två träningströjor från Nike, ett par löparshorts, ett par.. korta tights/trosor och ett linne. Det roliga med linnet var att jag provade det och tyckte att det var ovanligt tajt för att vara en "lös" modell, men jaja, jag tänker inte bli större utan mindre så det fick följa med hem. 120:- för ett Nikelinne är en bra affär, tänkte jag.
Väl hemma insåg jag att det förmodligen är tajt för att det är storlek medium...
Jag har gått från XL till medium alltså. Trevlig överraskning!

Anledningen till att det passar kan vara att jag tappat nästan elva kilo. Anledningen till att jag tappat nästan elva kilo kan vara denna:

Summering från min pulsklocka. 94933 förbrukade kalorier på tre månader.

Så, behövde jag tre nya träningstoppar och två par shorts..? Nja... Inte egentligen.
Var jag värd dem? 

Oh ja.

1 kommentar:

  1. 11 kg!!!!! Riktigt riktigt bra jobbat!!

    Du är så väl värd lite schysta träningskläder!

    Kram på dig!

    SvaraRadera