05 augusti 2013

Bakom mina solglasögon...

...kan jag va mig själv.


Någon har äntligen fått tummen ur och investerat i ett par nya solglasögon. Kanske jag kan sluta kisa... :) 

Veckan som kommer bjuder kanske på flera svar om framtiden. Jag hoppas att åtminstone någon av alla dessa saker går min väg. Jag har sökt ett jobb vars sista ansökningsdatum strax går ut, jag får veta om jag kommit in på kurserna jag sökt på några olika universitet och kanske får jag möjlighet att prata med chefen om hur det ser ut på jobbet där hemma. Spännande!

Dessutom hoppas jag att min höft slutar att bråka med mig, jag har redan hotat den med nytt läkarbesök, så nu borde den fixa sig å det snaraste. 
Lite rast och vila på det här bara, så ska ni se att allt blir bra! 
Sedan full fart framåt, mindre än tre månader tills jag får kicka igång mitt vanliga liv...
Jag längtar något alldeles galet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar