07 september 2013

Joråsåatte.

Det gick ju vägen det där. :)


Kan vara århundradets sämsta bild, men det är svårt att hinna fotografera när resultatet blinkar...


Senast jag vägde under 79.8 var för tolv år sedan. TOLV! Jag var nere mot 72 kg när jag tog studenten och vände sedan uppåt när jag flyttade hemifrån. Det här är helt klart en upplevelse och jag trodde nog inte ens själv att jag faktiskt skulle lyckas den här gången. Många gånger har jag gått ut starkt för att sedan tappa alla koncept igen. Men inte den här gången. Nu har jag 4.2 kg kvar till det slutmål jag satte upp när jag började. Jag hoppas att jag når det innan det är dags att börja jobba igen. Fast det räcker inte att hoppas. Man måste jobba för det också! Så - mer träning åt folket, nu är det plattan i mattan mot 75!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar