24 september 2013

På resande fot

Idag har jag varit i den unika trästaden, Eksjö, träffat fröken G och herr S, sprungit runt sjön och tränat ett armpass på gymmet. Jag kommer vara trött i mina stackars muskler i flera dar...
Men det passar bra, för nu ska jag bara hem och packa om min väska. I natt bär det av ut i Europa igen, nu börjar jag och Kärleken om med vår första resa, den till Prag. Så först buss till Oslo, tåg till Gardemoen, vidare med flyg till Prag, turista, shoppa, äta gott, träna, vidare med tåg till Berlin och den stora utmaningen som väntar på kärleken - marathon. Åter på svensk mark på söndag kväll, vidare till Balkan i början av veckan. Väl nere väntar mindre än en månad. Nedräkningen har börjat på allvar.
Äntligen.
Äntligen.
ÄNTLIGEN.
Hade jag vetat att det var så här det skulle bli, då hade jag förmodligen inte åkt.
Men...
"Det här är mitt liv, det här är mitt jobb
Det här är min tid och mina val som jag har valt dem
Du behöver inte förstå, men det här är sättet som jag gör det på
Och det är upp till dig, om du vill vara med mig" 
Melissa Horn

Jag lär mig något av det här också. Jag går starkare ur det här också. 

Nu: vänta på att tåget rullar in i Göteborg. Hem och packa lite mer. Mot Prag! 
Nu kör vi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar