19 oktober 2013

Hemåt det bär

Har under veckan avslutat vår överlämning till våra efterträdare. Denna gång efterträds vi inte av ett svenskt team utan av ett team från en annan nation. Detta har gett oss nya svårigheter av typen "de får inte äta i vår matsal" och "de förstår inte vad vi säger". Håhåjaja. Men det mesta tycks ha löst sig på bästa vis, det är åtminstone igen som svultit ihjäl och det mesta tycks ha gått fram även om det ibland blev med hjälp av teckenspråk eller dubbla tolkar.

Men att ett nytt team kommer betyder att vi kan slappna av lite - och det betyder att vi snart får åka hem.
Jag fick besked i veckan att jag har ett jobb att komma tillbaka till, det finns en rad i vårt fantastiska datasystem som det står mitt namn på. Skönt!!

Nu återstår det bara att lämna över ansvaret på riktigt, packa alla saker (rätt antal, i rätt väska, som är rätt märkt), äta ungefär sju olika avslutningsmiddagar i olika konstellationer och sedan lyfta på baskern, säga adjö till Balkan, klättra ombord på planet och fara hem.

I veckan bokade vi en resa till staden jag längtat tillbaka till sedan jag åkte därifrån, nämligen till New York. Det blir en stor grupp denna gång och det bär iväg i maj, efter att jag förhoppningsvis klarat av den stora målsättningen för 2014; Göteborgsvarvet! En perfekt morot, först Göteborgsvarvet, sedan New York.
Med hjälp av rehabövningarna från Charlie på Sportrehab har jag redan blivit mycket bättre i höften. Så nu är det snart dags att börja köra på riktigt.
Allt sällskap under de kommande löprundorna mottages tacksamt! För det lär ju hinna bli några stycken...
Tips på bra rundor önskas också...

Trevlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar